Påsken 2018 öppnande jag min lilla butik/ateljé under Öppna Sinnens Konstrunda/Påskrunda.

Tyvärr blir öppet-tiderna mycket oregelbundna under min mäss-period och p.g.a. projekt som tillkommit men inför julen blir det en ny-start av butiken!

 

ÖPPETTIDER vecka 41
Söndag den 14/10

Tid: 11-16
Varmt välkommen!


 

Här hittar ni mitt hantverk, tavlor, tanke-stenar, tvål, modellbilar i arrangemang till den bilintresserade m.m. Jag har också ett litet sortiment av andra produkter som jag kände passade bra in hos mig.
Jag har ett blandat sortiment från Tina Järdhult som är en väletablerad illustratör från Borås. Hennes populära ”halslösa” figurer hittar ni på både kort, brickor, muggar m.m.  Tinas figurer sprider verkligen glädje & värme!

Här finns också tvålar, ljusfat, hjärtelyktor, stickat & virkat; mössor, handledsvärmare, barnponchos, små figurer från Cinnober design, handmålade värmeljus från Annika Hansén m.m.

Min önskan är att besökaren får en stund i avkoppling att titta runt och kanske hitta något som passar till bästa vännen, mannen, hustrun, kompisen, skolfröken m.m. Eller kanske bara få en rolig stund genom att läsa tänkvärda & roliga ordspråk på mina tavlor och block som brukar locka till ett leende! 🙂

Besökaren kan också läsa lite om min Ceragembrits och kanske  unna sig en stunds avslappning & lugn och ro.

Några foton från butiken, välkommen in!