Här hittar ni mig, Anna-Lena Lindberg…

…och det är jag som finns under namnet LENAS SKAPARATELJÉ sedan 2006.

Under 2018 utvecklade jag företaget med hjälp av min kollega Yvonne, vi har arbetat med både produkterna och verksamheten och vi har en hel del projekt på gång inför 2019 som vi ser fram emot.
Jag har nu flyttat ut min verksamhet till min butik & ateljé nära hemmet där jag premiär-öppnade min lilla butik under Påskrundan/Konstrundan 2018. Där kommer jag nu också att sitta och arbeta under veckorna och mina kunder (ni som har möjlighet) är varmt välkomna att se sakerna ”på riktigt” om ni hellre vill handla direkt i stället för genom webbshoppen som är under uppbyggnad.

I ateljén/butiken finns även andra presenter & personliga gåvor som jag ville ha med i mitt sortiment. Min stora glädje är att att få vara kreativ, skapa, fotografera och arbeta med foton, texter, bilder, hantverk m.m. Därför kändes det naturligt och väldigt roligt att nu utveckla företaget och få använda mig av alla dessa områden som jag verkligen brinner för.

Jag har gått data & webbutbildning i Malmö och där lärt mig tillverka hemsidor, arbeta med foton och bearbeta dem både för hemsidor och för konservering till museum (REGIS) m.m. Där väcktes mitt intresse verkligen till liv ännu mer för detta område att även skapa med datorns hjälp och jag är så glad för den tiden, de erfarenheterna och kunskapen jag fick. Hjälper även kunder med reklamblad m.m. Nu får jag chansen att kombinera allt detta! Jag har ändå för tillfället tagit bort tjänsten att jag tillverkar webbsidor p.g.a. att butiken, mässor, fotografering & mitt hantverk tar över mer men om intresset finns får ni gärna kontakta mig.

Välkommen till Lenas Skaparateljé!