Om mig

Mitt namn är Anna-Lena och det är jag som finns under namnet LENAS SKAPARATELJÉ sedan 2006.

Under 2018 är min tanke att utveckla företaget , både produkterna och verksamheten.  Jag har nu flyttat ut min verksamhet till min lokal nära hemmet. Där kommer jag att sitta och arbeta under veckorna och mina kunder (ni som har möjlighet) är varmt välkomna att se sakerna ”på riktigt” om ni hellre vill handla direkt i stället för genom webbshoppen.
I ateljén/butiken finns även andra presenter & personliga gåvor som jag ville ha med i mitt sortiment.

Under Påsken kommer jag att premiär-öppna  min lilla butik inför Konstrundan. Ska bli väldigt spännande och roligt, hoppas att många hittar hit och besöker min ateljé !
Mer information och öppettider m.m. kommer här på sidan. 

Min stora glädje är att att få vara kreativ, skapa, fotografera och arbeta med foton, texter, bilder, hantverk m.m. Därför kändes det naturligt och väldigt roligt att nu utveckla företaget och få använda mig av alla dessa områden som jag verkligen brinner för.

Jag har gått data & webbutbildning i Malmö och där lärt mig tillverka hemsidor, arbeta med foton och bearbeta dem både för hemsidor och för konservering till museum (REGIS) m.m. Där väcktes mitt intresse verkligen till liv ännu mer för detta område att även skapa med datorns hjälp och jag är så glad för den tiden, de erfarenheterna och kunskapen jag fick. Nu får jag chansen att kombinera allt detta!

Jag har ändå för tillfället tagit bort tjänsten att jag tillverkar webbsidor p.g.a. att fotografering , hantverk och så småningom butiken tar över mer men om intresset finns får ni gärna kontakta mig.

Välkommen till min Skaparateljé!