Här hittar ni mig, Anna-Lena Lindberg…

…och det är jag som finns under namnet LENAS SKAPARATELJÉ sedan 2006.

Under 2019 utvecklade jag företaget och har arbetat med både produkterna och verksamheten och det är en hel del projekt på gång under 2020 som jag ser fram emot!
Jag öppnade min butik & ateljé nära hemmet under Påskrundan/Konstrundan 2018 & 2019. Där sitter jag nu också och arbetar samtidigt som butiken är öppen och mina kunder (ni som har möjlighet) är varmt välkomna att se sakerna ”på riktigt”.
P.g.a. min nack & ryggskada så blir det tyvärr ingen webbshop som var tanken hela tiden, kan inte sitta så länge vid datorn nu. Jag kommer att lägga ut alla mina saker så ni kan se hela sortimentet. Detta kommer att bli färdigt nu så snabbt som möjligt i mars. 

I ateljén/butiken finns även andra presenter & personliga gåvor som jag ville ha med i mitt sortiment. Min stora glädje är att att få vara kreativ, skapa, fotografera och arbeta med foton, texter, bilder, hantverk m.m. Därför kändes det naturligt och väldigt roligt att nu utveckla företaget och få använda mig av alla dessa områden som jag verkligen brinner för.

Jag har gått data & webbutbildning i Malmö och där lärt mig tillverka hemsidor, arbeta med foton och bearbeta dem både för hemsidor och för konservering till museum (REGIS) m.m. Där väcktes mitt intresse verkligen till liv ännu mer för detta område att även skapa med datorns hjälp och jag är så glad för den tiden, de erfarenheterna och kunskapen jag fick. Hjälper även kunder med reklamblad, broschyrer m.m. fram till tryck. Nu får jag chansen att kombinera allt detta! Jag har ändå för tillfället tagit bort den tjänsten p.g.a. att butiken, mässor, fotografering & mitt hantverk tar över mer men om intresset finns får ni gärna kontakta mig.

Välkommen till Lenas Skaparateljé!