Lenas Skaparateljé – den lilla personliga butiken på landet

Inför ÖPPNA SINNENS Påskutställning premiär-öppnar jag min lilla butik/ateljé i Hönsinge!
Öppet den 30/3-2/4 + helgen den 7/4-8/4, alla dagarna 10-17.
Varmt välkommen! 

Här kommer ni att hitta mitt hantverk, tavlor, tanke-stenar, modellbilar i arrangemang till den bilintresserade m.m.
Jag har också ett litet sortiment av andra produkter som jag kände passade bra in hos mig.

Har ett blandat sortiment från Tina Järdhult som är en väletablerad illustratör från Borås. Hennes populära ”halslösa” figurer hittar ni på både kort, brickor, muggar m.m.  Tinas figurer sprider verkligen glädje & värme!
Här finns också tvålar, ljusfat, hjärte-lyktor, stickat & virkat; mössor, handledsvärmare, barnponchos, små figurer från Cinnober design m.m.

Min önskan är att besökaren får en stund i avkoppling att titta runt och kanske hitta något som passar till bästa vännen, mannen, hustrun, kompisen, skolfröken m.m. Eller kanske bara få en rolig stund genom att läsa tänkvärda & roliga ordspråk på mina tavlor och block som brukar locka till ett leende! 🙂
Besökaren kan också läsa lite om min Ceragembrits och kanske  unna sig en stunds avslappning & lugn och ro.
Välkommen att besöka Lenas Skaparateljé!