Hantverk – Möss & Annat

 


Här länkar jag  till min sida med hantverk, MÖSS & ANNAT
Namnet har många undrat över! Från början, 1998, då sydde jag mest möss och efter en tid kom också idén med stenarna…då blev stenarna ”annat”…& MÖSS & ANNAT blev namnet då!
Men nu slår jag ihop det hela under Lenas Skaparateljé för att ha allt samlat.

På MÖSS & ANNAT hittar ni de lite mer personliga sakerna som inte går att beställa i webbshoppen. Vissa varianter kommer att finnas i nätbutiken framöver men jag har många olika texter & varianter och ingen är den andra riktigt lik!
Kunden får gärna göra en beställning eller ha ett önskemål på något man själv vill ha eller ge bort, med speciell text m.m. Lite tips kan man då hitta på den sidan 🙂
Ni är varmt välkomna att ringa eller maila för dessa lite mer personliga beställningar. För mig är inga önskemål för svåra, jag ger inte upp i första taget om det kan gå att lösa praktiskt! Ser  fram emot att höra ifrån Er!