Namnet MÖSS & ANNAT har många undrat över!
Från början, 1998, då sydde jag mina små skogsmöss
och ganska snabbt kom också idén med tankestenarna…då blev stenarna ”annat”…& MÖSS & ANNAT blev namnet!

Nu då jag har mitt företag LENAS SKAPARATELJÉ sedan många år tillbaka, och nu också har den lilla butiken känner jag att det blir för rörigt med de båda namnen för mina kunder och besökare av hemsida & Sociala Medier.

Jag håller på med den nya hemsidan nu som ska ersätta denna och nu kommer jag att ”slå ihop” allt under Lenas Skaparatelje´. Det mer personliga hantverket som jag själv gör, fototavlor m.m. och också den andra delen, brickor, teer, lyktor, tvålar & andra presentartiklar – allt kommer ni hitta under samma sida. Mina Skogsmöss & tanke-stenar finns ju kvar men för er kunder och besökare av sidan blir det nu mindre rörigt att kunna hitta allt på samma ställe.


Jag har alltid känt extra mycket för de lite mer personliga sakerna och jag har många olika texter & varianter på både tavlor, möss m.m. och ingen är den andra riktigt lik! 🙂
Kunden får gärna göra en beställning eller ha ett önskemål på något man själv vill ha eller ge bort, med speciell text m.m. Olika varianter på tavlor m.m. kommer ni då hitta på den nya sidan 🙂

Ni är varmt välkomna att ringa eller maila för de lite mer personliga beställningarna efter eget önskemål. För mig är inga önskemål för svåra, jag ger inte upp i första taget om det kan gå att lösa praktiskt!

Ser fram emot att höra ifrån Er! 

Kram Lena