LENAS SKAPARATELJÉ

 

Mitt namn är Anna-Lena och jag har haft mitt företag LENAS SKAPARATELJÉ sedan 2006.
I år planerar jag att utvecklar företaget till att även arbeta med CERAGEM britsen och kommer i den lokalen också att ha försäljning av hantverk m.m.

Läs gärna mer om Ceragembehandlingen om du är nyfiken på vad den kan göra för just DIG! Den har hjälpt mig mycket efter skador jag fått efter en bilolycka så jag vill gärna kunna hjälpa andra att också få en hjälp eller lindring.
Ceragem är en massagebrits
som skapar balans & läkning i kroppen med hjälp av infraröd värme. www.ceragem.se

Mitn stora glädje är att att få vara kreativ, skapa, fotografera och arbeta med foton, texter, bilder, hantverk m.m. Därför kändes det naturligt och väldigt roligt att nu utveckla företaget och få använda mig av alla dessa områden som jag verkligen brinner för.

När det gäller hemsidorna vill jag att kunden ska känna att denna tiden är för honom/henne och att de får ett resultat inom en kort tid beroende på storlek på hemsidan. Uppdateringar för sidor som redan är i gång sköter jag löpande under tiden, när behov finns och kunden önskar det.

T
iden det tar beror också på om kunden önskar hjälp med fotografering som jag mycket gärna gör. Kunden ska också i lugn och ro få titta på fotona innan bearbetning och välja ut vilka som de vill ha med på sin sida.

Jag vänder mig till både företag och privatpersoner som vill ha hjälp med en hemsida.

Jag har gått data & webbutbildning i Malmö och där lärt mig tillverka hemsidor, arbeta med foton och bearbeta dem både för hemsidor och för konservering till museum (REGIS) m.m.
Där väcktes mitt intresse verkligen till liv ännu mer för detta område och jag är så glad för den tiden, de erfarenheterna och kunskapen jag fick.

Eftersom jag också hjälper kunder med reklam, broschyrer m.m. (materialet fram till tryck) så har den tjänsten också kommit upp här på sidan nu. Jag gör även olika illustrationer inför olika tillfällen.
Går en distansutbildning nu i InDesign och Wordpress.